Interactief en met humor

Nathalie Vrancken als dagvoorzitter

Op een interactieve en dynamische manier geeft Nathalie Vrancken vorm & inhoud aan bijeenkomsten. Zij vindt het boeiend: de problematiek van de branche, de trends, de uitdagingen en deze inhoud dan te koppelen aan een prikkelende vraagstelling. Samen met het publiek. De taal is voor haar hierin heel belangrijk; die moet herkenbaar zijn en laagdrempelig.

Zij brengt in een bijeenkomst beweging en energie. Iets om te lachen. Onverwachte zaken. Persoonlijke inzichten. Zij heeft zichtbaar plezier in dit werk; in haar vrije rol en te spelen met het moment. Dit is misschien wel het allerleukste aspect van haar werk.

Overtuigend en met een spiritueel accent

Nathalie Vrancken als spreker

Wat maakt een bijeenkomst of vergadering goed.  Wanneer gaat het (vreselijk) mis. Ben je op zoek naar een boeiende spreker voor jouw organisatie of evenement over samenwerking? Nathalie Vrancken weet als geen ander op overtuigende wijze te vertellen over het in goede banen leiden van bijeenkomsten, samenwerking en het omgaan met conflictsituaties. Zij kijkt naar samenwerking vanuit het grotere geheel, met een scheut spiritualiteit. Altijd vergezeld met warmte en humor.

Whitepaper

Vul hier jouw email in en krijg het gratis whitepaper over voorzitten, samenwerking en besluitvorming.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meest recente publicaties

Share This