Taboe rondom inhuur

Inhuur is een zegen. Toch zitten ook negatieve kanten aan inhuur. Ze zijn Roomser dan de Paus-strikt. Het drijft de andere partij tot wanhoop. Het is nog weinig bespreekbaar, een taboe.

Ontschotten dat project!

Ontschot het project. Samenwerken en het oog houden op de opgave zorgt ervoor dat je niet in een escalatiecultuur komt, loopgraven betrekt en zaken over de schotting gooit. Handvatten staan in dit artikel.

Integraal werken?! Kahneman helpt!

Laten we het vooral rationeel houden, horen we vaak aan het begin van een lastige bespreking. Daarmee wordt dan bedoeld een gefocuste en resultaatgerichte bijeenkomst, liefst een beetje gejaagd. Want dat voelt als werken. Terwijl een dynamische en kwalitatieve bespreking veel meer oplevert, namelijk: vernieuwing, daadkracht en onverwachte gunstige wendingen.

De nieuwe voorzitter is cyaan van kleur

Collectief bewustzijn Mijn werk is vooral gericht om -op een andere manier- mensen tot samenwerking en besluit te brengen. Daartoe heb ik het boek 'De Nieuwe Voorzitter' (2015) geschreven. Onbewust dein ik ook mee op het collectieve bewustzijn dat het anders moet...

Periodiek een blog ontvangen over samenwerking en besluitvorming?

Vul uw naam en e-mailadres in.

U bent succesvol aangemeld

Share This