Training ‘Samen besluiten regisseren’

Mensen willen gehoord en gezien worden. Hoe brengt u mensen tot samenwerking en besluit? Steeds vaker bevinden we ons in de rol van ‘leider zonder formele macht’, als voorzitter, projectleider, gemeente ambtenaar, manager. Oké, de hiërarchische positie is er nog wel, maar het opdringen van besluiten is old school. Wel willlen we samenwerking en besluiten laten ontstaan. Van onderop. Ben jij zo’n leider die wil weten het wat en hoe je dit moet doen? Volg dan deze training.

De training versterkt u in uw rol als leider en regisseur van samenwerking en besluit.

 

Wat zeggen deelnemers over de training De Nieuwe Voorzitter (de voorloper van training Samen besluiten regisseren) …

“Als je als voorzitter echt gebruik maakt van het gedachtegoed, van de 5 O’s (ontregelen, ontsluiten, ontvouwen, ontwaren en ontwikkelen), dan wordt de vergadering effectiever en efficiënter”.
Marco Bijl, Directeur Bijl & Reuser

“Je leert op een andere manier naar vergaderen kijken, waardoor je de vergadering interessanter kan maken.…Doordat je het patroon doorbreekt, wordt de vergadering beter”.
Gert van Grinsven, Technisch manager RWS

“Ik heb geleerd hoe je een bespreking levendig moet houden, en meer vragen kan stellen… ik heb handvatten en instrumenten gekregen. Ik ben nu meer praktijkgeschoold”.
Jan Vrij, Directeur AH Vrij Groen, Grond en Infra